TECHNIEK-MACHINEBOUW

Interessante vacature bij VISSER!

Onderwerp: vacatures

Bedrijf:
VISSER is een bedrijf dat veelzijdige producten ontwerpt en fabriceert. De producten worden wereldwijd geleverd in zowel landbouw als industriële toepassingen. Er zijn ca. 30 medewerkers werkzaam.

De producten zijn met name allerlei soorten transportsystemen zoals transportbanden, rollenbanen, kistenvullers, palletiseermachines, kantelaars, liften, bunkers, machinebouw, bordessen en overige constructies.

Functiebeschrijving: PLAATWERKER/ZETTER

Wij zoeken een allround medewerker die zich hoofdzakelijk bezig houdt met het plaatwerk, met name zetten met een computergestuurde kantbank. Daarnaast zal, indien er niet genoeg zetwerk is, ander werk gedaan moeten worden. Vandaar de combinatie met machinebankwerker. Maar als de kwaliteiten daar niet liggen kan het ook assemblage of montage werk zijn of het bedienen van een draai- en freesmachine.

Functie eisen:

Opleiding bij voorkeur minimaal MTS WTB ofwel een door ervaring verkregen vergelijkbare ondergrond.

  • Minimaal een aantal jaren aantoonbare ervaring met plaat-/zetwerk.

 

 

Beloning:
De beloning en arbeidsvoorwaarden zijn conform de Metaalunie CAO en in overeenstemming met het niveau van de functie en van de kandidaat.

 

Wil jij deel uitmaken van ons team?
Neem dan contact op met dhr B.J. ten Broek, Tel: 0515-573908 of mail je motivatie met CV naar info@visserbolsward.com, een brief schrijven? Dat kan natuurlijk ook, dit mag naar: Visser Bolsward BV De Marne 1 8701 PV  Bolsward.

Pagina delen:

Werken bij VISSER Bolsward

  • Veel verantwoordelijkheid
  • Zelf initiatief/invloed
  • Eigen product
  • Platte organisatie
Neem contact op
Werken bij Visser Bolsward? Neem contact op