Maatoplossingen bij Logistiek

Wij ontwerpen en bouwen logistieke transportsystemen voor nagenoeg elk product en elke toepassing. Wij produceren machines voor industriële toepassing.

Direct aanvragen

Alles voor industrie en agro!

Het Bedrijf


Visser is een bedrijf met een lange historie. Het bevindt zich op een zichtlocatie direct aan het begin van industrieterrein “De Marne” in Bolsward.

Er wordt een grote diversiteit aan producten gemaakt met name gericht op de interne logistiek van producten op het terrein van de afnemer. De producten worden in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd. Hiervoor beschikken wij over een eigen engineeringsafdeling, productiefaciliteiten, spuiterij, montageafdeling, besturingsafdeling en een montage- en servicedienst.

Met name het meedenken en zoeken naar de meest efficiënte en effectieve oplossing van uw vraagstukken zijn de kracht van onze organisatie. Dit kan zich uitstrekken van minimale capaciteiten tot zeer grote.

Naast de Visser producten worden in onze fabriek ook de producten van “Ceres landbouwmachinefabriek” gefabriceerd. Het gaat dan met name om een aantal eigen producten zoals de veegmachine voor de loonwerker, agrariër en overheidinstanties, maar daarnaast worden er ook producten voor derden geproduceerd.

Kijk voor een indruk van CERES op:  http://www.ceresbolsward.nl

Wij hopen dat u naar aanleiding van de informatie op onze website besluit om contact met ons op te nemen. Wellicht kunnen wij u zodanig van dienst zijn dat er een langdurige relatie ontstaat.